Биорезонанс диагностика с гостуващ хомеопат

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: В офиса на д-р Георгиева ще гостува специалист хомеопат с най-ново поколение 4D биорезонанс скенер. Записват се часове за 5-ти януарир 2022 г. При запълване на часовете за 5-ти януари, ще се записват часове за 6-ти и 7-ми януари след 15:30 ч.

Цените за биорезонанс диагностика са между 50 и 80 лв. според обема на изследването. Специалистът може да изготвя и индивидуални хомеопатични лекарства на цена 20 лв.

Апаратът работи със сензори слушалки и плоски сензори, върху които се поставят ръцете.

Резултатите от биорезонанс диагностиката се изпращат по имейл на български език. Хомеопатични лекарства може да се закупуват на място от специалиста хомеопат и са строго индивидуално изготвени.

Биорезонанс диагностиката може да бъде съчетана с допълнително записване на консултация с д-р Георгиева при желание за насоки за лабораторни изследвания и назначаване на здравен план с хранителни добавки, както и за анализ на предходни изследвания или обстойно разяснение на въпроси.

На разположение е и психолог консултант (НЛП терапевт) – при нужда от записване на часове за терапии в офис в непосредсвена близост или онлайн.

За записване за биорезонанс диагностика, пишете на телефон/Вайбър: 0879510990

Адрес: София, ул. „Пиротска“ 12 (офисът работи само със записани часове).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment