Услуги

„Холисмеди – здраве” предоставя на клиентите си продължително време за контакт и обсъждане на вълнуващите ги въпроси. С изключително внимание и аналитичен подход се прави задълбочена оценка на цялостната информация за клиента. Връзката между холистичния здравен сътрудник и клиента са базирани на доверие, откритост и обща цел – оптимизиране на здравословното и общо състояние на клиента като се изготвя цялостен индивидуален план.

Посещенията варират по продължителност и честота. Първото посещение обикновено трае от 90 до 120 минути, за да се осигури достатъчно време за цялата история и всички свързани с нея въпроси. Посещението може да се раздели на две кратки визити по желание на клиента. Моля, носете списък с лекарства, билки и добавки, ако приемате такива.

Следващите посещения са по-кратки – до 45 минути. През първото посещение се събира задълбочена информация като се задават повече въпроси на клиента, за да се направи необхимата преценка за състоянието му и се извършва неинвазивна физическа оценка. Клиентът получава инструкции и е снабден с насоки по отношение на стъпките, които трябва да бъдат предприети в непосредствена близост. При следващо посещение клиентът получава пълния персонализиран план за оптимизация на здравето. Периодът на наблюдение/времето между посещенията е различен в зависимост от всеки конкретен случай. Оценка за прогреса и промени в плана се извършват след различен период от време – обикновено след две седмици и след един до три месеца за състояния с по-дълга история.

„Холисмеди – здраве”  предлага домашни посещения!

Свържете се с нас за въпроси и повече информация! (Контакти)

stock-photo-65187885-chlorella-spirulina-and-wheat-grass  stock-photo-69331457-aromatherapy-oil-and-lavender stock-photo-70513897-choice-between-fast-food-and-healthy-foodstock-photo-79096875-alternative-therapy  stock-photo-75594173-healthy-fitness-green-salad-and-apple  stock-photo-81087857-young-woman-stands-on-pier-arms-outstretched-relaxes