За нас

Добре дошли в „Холисмеди – здраве”! Нашата дейност е ориентирана към природния и цялостен подход за подобряване/поддържане на здравето! Тук можете да намерите информация за нас и това, което предлагаме, както и да четете блога ни на тема: „Здраве и природосъобразен начин на живот” (вижте началната страница за Блог).

„Холисмеди – здраве” е посветена на подпомагане на хората да достигнат оптимално здравно и общо състояние чрез използване на естествени методи, като: билки, хранителни добавки, промени в начина на хранене и живот, техники за релаксация и баланс (вижте Методи). Ето защо ние се стремим към цялостна оценка на всеки клиент и откриването на дадените смущения на физическо, емоционално и мисловно (когнитивно) ниво. Заболяването/състоянието е уникална комбинация от фактори, която е специфична за всеки отделен човек.

Намирането на първоначалната причината за здравословния проблем и подпомагането на организма да я елиминира или намали влиянието ѝ вместо подтискането на симптомите е от ключово значение за дългосрочно подобрение и наша основна философия. Умът, тялото и духът са взаимосвързани и са повлияни от социалната и физическата среда, както и обратното, и затова трябва да се вземат предвид всички аспекти, които допринасят за здравословното състояние на дадения човек. „Холисмеди – здраве” предлага индивидуално обучение и напътсвия за възвръщане на основните предпоставки за здравето, премахването на пречките за подобрение и стимулиране на механизмите на организма за възстановяване.

„Холисмеди – здраве” се представлява от доктор Георгиева, която има опит в природосъобразния и цялостен подход към клиента и практикува в сферата на холистичното оптимизиране на здравето. Тя е завършила с високи отличия образованието си в чужбина: полувисш колеж и колеж с бакалавърска степен в областта на природните науки и психологията, и университет по здравни науки със специалност „Доктор по природосъобразна медицина”. Нейната мисия е да даде възможност на клиентите да придобият по-голям контрол върху тяхното здраве, да правят по-добрия избор и да намерят по-голямо удовлетворение в живота. „Холисмеди – здраве” отделя достатъчно дълго време на всеки човек, особено за първите посещения (вижте Услуги), тъй като пълната оценка на състоянието изисква всестранна и детайлна информация, насочена към нуждите на клиента и разработването на персонализиран план.

Свържете се с нас за повече информация!stock-photo-36595738-ginkgo-leaves