UV прахосмукачка срещу акари и коронавирус

Елиминира прахови акари, бактерии и вируси чрез ултравиолетова светлина.

Може да се използва за трудни за дезинфекция от Ковид-19 повърхности като мека мебел и дрехи!

· HEPA филтър и микрофилтър.

· Функция „вибрираща глава“ за по-лесно извличане на микроорганизми.

· Патентована сензорна система за безопасност: UVлампата се изключва автоматично, когато прахосмукачката се обърне наопаки за предотвратяване на вредно въздействие върху очите и тялото.

· Допълнителна малка четка за почистване на филтъра закрепена в основата на уреда.

· Мощност: 300 W; Захранване: 220 V, кабел с дължина 4 м.; Марка: Volcano

Важно: Уредът не е конвенционална прахосмукачка, а е високотехнологично устройство за унищожаване и премахване на акари, бактерии и други алергени, както и вируси от матраци, възглавници, дивани, фотьойли и други меки повърхности (като дрехи), които са естествена среда за развитие на алергени. Употреба само на сухо!

Знаете ли, че… Акарите са микроскопични паякообразни, които са считани за основна причина за астма и алергии при хората. Те засягат около 30% от населението и близо 85% от страдащите от астма. В един матрак на повече от 2 години има около 2-3 милиона акари, които се хранят с мъртви клетки (мъртва кожа, пърхот и др.). Голяма част от домашния прах е съставен от телата на акарите и техните фекалии. Повечето хора, които страдат от алергия и непоносимост към домашния прах, на практика могат да „благодарят“ за това на акарите. Ето някои от най-честите симптоми при алергия към акари: сенна треска, течащ нос, сълзене на очите, кихане, астма, екзема, запушен нос, кашлица и др.

За намалена цена и консултация с д-р Георгиева при симптоми на алергия: 0879-510-990.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment